Flos A-Round 150 Utomhuslampa Stål

kr 6,668.00

Köp Från AndLight.se
SKU: a0e82c073d22 Kategori:

Billigaste priset hittades i kategorin Utomhusbelysning på AndLight.se. Design: Piero Lissoni för Flos

Koncept: Med denna vidunerliga Spotlight Flos A-Round, blir ljuset satt i fokus Den cirkelformade spotlighten lyser vackert upp omgivningarna. Lampan gör sig otroligt bra i kombination med dynamiska former, eller väggar, som den kan lysa upp, t.ex. placera den under ett träd för att skapa dynamik i den mörka trädgården. Spotten har en glasyta som skyddar den från vädrets överraskningar och har ett skyddande lager som skyddar mot bländning. I dagsljus ‘försvinner’ lamporna, eftersom de är små och lätt göms undan.
Flos A-Round är en del av den nya kollektionen från Flos Outdoor. FLos A-Round spottarna finns i fyra färger; Koppar, Brons, Guld och Stål.
Den nya utomhuskollektionen från Flos är bland annat utvecklad av arkitekt och designer Piero Lissoni. I hans arbete har själva formgivningen, och hur lamporna interagerar med sina omgivningar, en hög prioritet. Utomhuslamporna är just därför en helt unik kollektion. Lissoni är känd för att vara kreativ och nytänkande, och för att inte följa trender

Ytterligare information

Brand

See It Styled On Instagram

    Instagram did not return a 200.

Main Menu

Flos A-Round 150 Utomhuslampa Stål